Royal Group

Royal Residence Cernica - Royal Residence Berceni

Cartier Rezidențial – Royal Group este un dezvoltator imobiliar care se concentrează pe proiecte imobiliare rezidențiale.
Compania este implicată în dezvoltarea unor imobile și proiecte care implică mult efort, în București si împrejurimile capitalei.
Acționarii grupului și echipa locală de management au fost implicați în achiziționarea, aprobarea planificării, construcția și livrarea a diferite proiecte imobiliare de referință în ultimii 10 ani în Germania și România.
Echipa noastră incorporează profesioniști în domeniul imobiliar, ingineri, manageri de proiect, specialiști în marketing dar și un departament de raportare financiară.
Royal Group este recunoscut în cele două țări (Germania și România) în principal pentru calitatea construcțiilor finalizate, și nu în ultimul rând, pentru stilul construcțiilor care țin pasul cu trendul actual.

RECUNOAȘTERE INTERNAȚIONALĂ

Investiții în Germania și România. Recunoscuți pentru calitate!

EXPERIENȚĂ

Royal Group a dobândit experiență prin construcțiile finalizate cu succes în țară și străinătate.

SERVICII CLIENȚI

Servicii V.I.P. cu preluare de acasă, in condiții de lux, și asistență până la finalizarea documentelor.

CALITATE GARANTATĂ

Materiale de calitate, constructorul cu experiență garantează un produs calitativ.

cumpără casă în Cernica

Royal ResidenceConcept rezidențial nou

Arhitecții noștri au transformat o idee îndrăzneață într-un ansamblu rezidențial ce părea imposibil de ridicat.

Aici, la Royal Group, în cartier rezidențial, ne propunem să oferim oamenilor cele mai bune condiții și să-i aducem împreună, într-o comunitate, care să semene tot mai mult cu o mare familie. Profesionalismul cu care lucrăm și seriozitatea cu care ne tratăm fiecare client sunt calități care ne recomandă și ne propulsează în topul alegerilor ce caută calitatea în tot ce ține de propria casă.

Am adunat toată experiența acumulată în anii noștri de căutări și așa am dezvoltat acest concept nou pe piața din România, de satisfacere a nevoilor clienților de lux și comfort. Alegem cu grijă toate materialele, iar furnizorii noștri livrează întotdeauna ce promit, astfel încât căutăm tot timpul să dezvoltăm relații bazate pe încredere.

cumpără casă în Cernica

CONCEPT REZIDENȚIAL NOU

Arhitecții noștri de la Royal Group, au transformat o idee îndrăzneață într-un ansamblu rezidențial ce părea imposibil de ridicat.

AICI GĂSEȘTI TOT CE CONTEAZĂ

Întrucât dorințele clienților noștri reprezintă prioritați pentru noi, Royal Group reprezintă transpunerea în realitate a cerințelor actuale

CARTIER DE VIS

Pentru satisfacerea maximă a nevoii de liniște, ne-am orientat către structuri moderne de apartamente și case.

OPORTUNITĂȚI NENUMĂRATE

Considerăm că, nu numai dezvoltarea unei zone contează, ci și a noastră, interioară, de unde vin toate ideile mărețe.
CONTACTEAZĂ-NE

Cumpără casă în Cernica prin Royal Residence !

Cumpără duplex în Cernica prin Royal Residence  !

© Royal Group