Royal Group isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment CONTINUTUL acestui SITE, precum si Termenii si Conditiile de folosire, notificand in prealabil CLIENTUL prin afisarea pe SITE a ultimei actualizari.

Site-ul este operat de  : Micki Consulting and service S.R.L. , Bucuresti, Str. Laborator nr.128, C.U.I. 24603157, J40/17540/15.10.2008, denumit in continuare Royal Group

Prezentul DOCUMENT Termeni si Conditii se aplica COMENZILOR  efectuate exclusiv prin intermediul SITE-ului Royal Group, astfel cum acestea sunt publicate la acel moment pe SITE.

 1. Definitii

CONTINUT are urmatoarea definitie reprezentand:

– toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

– CONTINUTUL  oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR  sau CLIENTILOR sai de catre Royal Group prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Royal Group UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de produsele, SERVICIILE si/sau tarifele practicate de Royal Group intr-o anumita perioada;

DOCUMENT prezentele Termeni si Conditii;

WEBSITE/SITE reprezinta SITE-ul localizat la adresa www.royalgroup.ro

UTILIZATOR Persoana fizica (sau juridica) care are sau obtine acces la CONTINUT, prin folosirea unui mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.), nu detine un CONT si nu a plasat nicio COMANDA pe SITE.

 1. General

2.1. Prin folosirea SITEULUI/CONTINUTULUI/SERVICIULUI, UTILIZATORUL  sau CLIENTUL este responsabil pentru consecintele care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, UTILIZATORUL sau CLIENTUL raspunde pentru orice dauna materiala, intelectuala, electronica sau de orice alta natura produsa SITEULUI, CONTINUTULUI, SERVICIULUI, Royal Group sau oricarui tert cu care Royal Group are incheiat un contract valabil, in conformitate cu legislatia in vigoare.

2.2. In cazul in care UTILIZATORUL sau CLIENTUL nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul manifestat pentru prezentul DOCUMENT:

2.2.1. Royal Group va limita accesul la toate informatiile care fac referire la CLIENT din baza sa de date fara a continua prelucrarea acestora si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta. Royal Group va retine datele cu caracter personal ale CLIENTULUI in baza sa de date in scopul accesarii viitoare a acestora la solicitarea CLIENTULUI. Datele cu caracter personal ale CLIENTULUI vor fi sterse in urma unei solicitari exprese trimise de acesta in scris prin folosirea informatiilor de contact existente pe SITE.

2.3. CLIENTUL poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau de a accepta DOCUMENTUL, in forma disponibila in acel moment.

2.4. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.3, CLIENTUL poate contacta Royal Group, sau poate sa foloseasca legaturile din CONTINUTUL accesat pe SITE-ul www.royalparking.ro destinate acestui scop.

2.5. CLIENTUL nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea DOCUMENTULUI pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Royal Group  . Prezentul articol nu contravine dispozitiilor referitoare la dreptul de retragere al CLIENTULUI din contractul la distanta incheiat cu Royal Group.

2.6. Acest SITE este adresat UTILIZATORILOR persoane fizice care au implinit cel putin 18 ani si/sau persoanelor juridice, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Royal Group, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii.

 1. CONTINUT

3.1. CONTINUTUL, astfel cum este definit mai sus, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau CONTINUT multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea exclusiva a Royal Group sau a administratorului acestuia, fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui CONTINUT in orice alt context decat cel original intentionat de Royal Group, includerea oricarui CONTINUT in afara SITE-ului, indepartarea insemnelor care reprezinta dreptul de autor al Royal Group asupra CONTINUTULUI precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea CONTINUTULUI, in lipsa acordului exprimat in mod expres de catre Royal Group sau de catre administratorul acestuia.

3.3. Orice CONTINUT la care UTILIZATORUL sau CLIENTUL are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prevederilor prezentului DOCUMENT, in cazul in care CONTINUTUL nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Royal Group   si acesta care poate deroga in tot sau in parte de la prevederile prezentului DOCUMENT, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Royal Group  cu referire la acel CONTINUT.

3.4. CLIENTUL poate copia, transfera si/sau utiliza CONTINUT numai in scopuri personale sau non-comerciale, precum si in relatie directa cu Royal Group   , numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile DOCUMENTULUI si cu legislatia in materie si numai cu acordul scris prealabil al Royal Group   .

3.5. In cazul in care Royal Group   confera UTILIZATORULUI, CLIENTULUI sau altui tert interesat, dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit CONTINUT, la care acestia au sau pot obtine acces, dreptul de utilizare se extinde numai asupra acelui CONTINUT sau parti ale acestuia, atata timp cat CONTINUTUL sau partile acestuia exista si numai in cadrul perioadei definite in acord si in limitele acordului. Existenta unui acord de utilizare incheiat in mod expres de catre Royal Group   cu un tert, un UTILIZATOR sau CLIENT, nu reprezinta un angajament contractual din partea Royal Group  pentru respectivul tert, UTILIATOR sau CLIENT care obtine acces la CONTINUT sau la anumite sectiuni ale SITE-ului, in sensul in care Royal Group  are dreptul de a modifica, actualiza sau completa in orice mod si in orice moment SITE-ul sau oricare dintre sectiunile acestuia, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun CONTINUT transmis catre UTILIZATOR sau CLIENT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare a SITE-ului nu constituie o obligatie contractuala din partea Royal Group   si/sau al unui angajat al acesteia din urma care a mijlocit transferul de CONTINUT (daca este cazul).

3.7. Este interzisa orice utilizare a CONTINUTULUI SITE-ului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul DOCUMENT sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista. Incalcarea prezentei sectiuni, confera dreptul Royal Group   de a intreprinde masurile legale care se impun impotriva utilizarii nepermise a CONTINUTLUI SITE-ului, in vederea repararii potentialelor prejudicii materiale si de imagine aduse Companiei Royal Group  .

3.8. Postarea de catre dvs. pe SITE, nu constituie o derogare a Royal Group   de la un drept asupra sau in legatura cu SITE-ul. In afara celor acordate in mod expres in prezentul document, nu dobanditi niciun drept, titlu sau interes asupra sau in legatura cu SITE-ul.

3.9. Toate programele software utilizate in acest SITE, CONTINUTUL si elaborarea acestuia precum si softul in totalitate sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice alta utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea, transmiterea, afisarea sau executarea CONTINUTUL acestui SITE nu este permisa fara obtinerea consimtamantului prealabil scris al Royal Group   si/sau a administratorului acestuia.

3.10. Cu exceptia unor prevederi contrare, SITE-ul, inclusiv tot CONTINUTUL acestuia cum ar fi design-ul, textul, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile audio, precum si alte aspecte legate de SITE si respectiv de CONTINUT, sunt protejate de normele privind drepturile de autor si de alte legi in materia proprietatii intelectuale in vigoare si reprezinta proprietatea Royal Group   si a administratorului de drept al acestuia.

3.11. CONTINUTUL poate fi modificat oricand de catre Royal Group   , imaginile, design-ul, textul, grafica, logourile, clipurile audio precum si alte aspecte legate de SITE si respectiv de CONTINUT avand caracter de sugestie de prezentare.

 1. Drepturile de proprietate Intelectuala

4.1. CONTINUTUL SITE-ului, respectiv imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este in totalitate proprietatea Royal Group   si a furnizorilor autorizati ai acestuia in confomitate cu Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Royal Group  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. SITE-ul www.royalparking.ro si logo-ul www.royalparking.ro sunt marci inregistrate ale Royal Group   .

4.2. Royal Group   poate oferi UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit CONTINUT al SITE-ului. Acest acord se aplica strict pentru CONTINUTUL/CONTINUTURILE definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor CONTINUTURI, fara a putea utiliza alte CONTINUTURI ale SITE-ului. Utilizarea pe SITE a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva Royal Group   nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea CONTINUTULUI existent pe SITE.

 1. Contact

5.1. Royal Group   publica pe SITE, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea UTILIZATORILOR sau a CLIENTILOR.

5.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al LINK-urilor existente in acelasi scop pe SITE, UTILIZATORUL sau CLIENTUL permite Companiei Royal Group   sa il contacteze prin orice mijloc disponibil si mutual agreat, exclusiv in scopul comercial declarat si in vederea realizarii acestui scop, inclusiv prin accesarea mijloacelor electronice, respectiv posta electronica sau telefon mobil (e-mail, SMS).

5.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea Royal Group   de a contacta UTILIZATORUL sau CLIENTUL, ci numai o posibilitate care poate fi accesata de Royal Group  .

5.4. Accesarea SITE-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Royal Group   se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI. Astfel, Royal Group  va obtine acordul prealabil al CLIENTULUI, pentru primirea informatiilor si sau a notificarilor din partea Royal Group  in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe SITE.

5.5. Royal Group   isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/SERVICIILE prezente pe SITE sau cu un contract incheiat cu un CLIENT, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

 1. Newslettere si alerte

6.1. In momentul in care UTILIZATORUL isi creaza un CONT pe SITE sau va accesa SERVICIILE sau produsele Royal Group   prin intermediul SITE-ului, va vom solicita exprimarea acordului prealabil cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Royal Group   , transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/sau apel telefonic. Optiunea cu privire la acordul emis de catre CLIENT poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 6.3.

6.2. Datele preluate de la CLIENT, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot fi folosite de catre Royal Group   in limitele Politicii de confidentialitate si a acordului prealabil exprimat de catre CLIENT.

6.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre dumneavoastra se poate exprima in orice moment prin:

6.3.1. Folosirea optiunilor disponibile in CONTUL de CLIENT, pentru modificarea acceptului sau primirii de newslettere si/sau alerte;

6.3.2. Contactarea Royal Group   , utilizand instrumentele disponibile pe SITE la sectiunea “Contact”, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta.

6.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul acordat in general pentru prevederile prezentului DOCUMENT.

6.5. Royal Group   isi rezerva dreptul de a selectiona CLIENTUL care si-a exprimat anterior acordul de a primi newsletter si/sau alerte, cat si dreptul de a elimina justificat din baza sa de date orice CLIENT, fara nici un angajament ulterior din partea Royal Group   . In acest caz, CLIENTUL se poate adresa Royal Group  pentru a primi justificarile necesare in legatura cu orice decizie si/sau actiune intreprinsa in sensul prezentului articol sau va primi o informare cu privire la masurile intreprinse de Royal Group   si motivatia acestora.

6.6. Royal Group   nu va include in newslettere si/sau alertele transmise CLIENTULUI, nici un alt fel de material publicitar sub forma de CONTINUT care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Royal Group   , la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

 1. Politica de confidentialitate

Prin utilizarea SITE-ului, se considera ca ati acceptat Politica de Confidentialitate a Royal Group   . Inainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul SITE-ului www.royalparking.ro vi se va solicita in mod expres sa acceptati aceasta politica.

 1. Politica de vanzare online

8.1. Accesul la SERVICIU

8.1.1. Accesul la SERVICIU este permis oricarui UTILIZATOR care poseda sau isi creeaza un Cont.

8.1.2. Pentru a i se permite accesul la SERVICIU, UTILIZATORUL va trebui sa accepte prevederile prezentului DOCUMENT.

8.1.3. Royal Group   isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI la SITE, la SERVICIILE aferente si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, precum si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii pe SITE, accesul si existenta Contului CLIENTULUI ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel Royal Group   sau CLIENTII acesteia. Orice actiune de restrictionare sau excludere a unui CLIENT se va efectua cu respectarea prevederilor art. 6.5.

8.1.4. In situatia in care Royal Group   constata neregularitati si/sau incalcari de orice fel ale prevederilor din prezentul capitol, care conduc la prejudicierea sau perturbarea in orice fel a activitatii Companiei, Royal Group   isi rezerva dreptul la libera sa alegere, de a anula, limita, restrictiona, suspenda sau exclude accesul CLIENTULUI la CONTINUT sau SERVICIU, cu respectarea prevederilor art. 6.5 cu privire la notificarea CLIENTULUI.

 1. Frauda

9.1. Royal Group   nu solicita UTILIZATORULUI sau CLEINTULUI prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS, etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

9.2. UTILIZATORUL sau CLIENTUL isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.

9.3. Royal Group   declina orice responsabilitate, in situatia in care UTILIZATORUL sau CLIENTUL este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care pretinde ca este reprezentant al Royal Group   sau ca reprezinta interesele Royal Group  .

9.4. UTILIZATORUL sau CLIENTUL va informa Royal Group   asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

9.5. Royal Group   nu promoveaza SPAM-ul. Orice CLIENT care a furnizat explicit adresa sa de email pe SITE poate opta pentru dezactivarea Contului de CLIENT aferent acestei adrese de e-mail, cu indeplinirea conditiilor mentionate la art. 6.3. din prezentul Document.

9.6. Comunicarile realizate de catre Royal Group   prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii CONTINUTULUI.

9.7. Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a SITEULUI/CONTINUTULUI si/sau al Royal Group   , aceasta din urma rezervandu-si dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

9.7.1. Accesarii datelor de orice tip ale altui CLIENT prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda;

9.7.2. Alterarii sau modificarii CONTINUTULUI SITEULUI sau oricarei corespondente expediate prin orice modalitate de catre Royal Group   catre CLIENT;

9.7.3. Afectarii performantelor serverului/serverelor pe care ruleaza SITEUL;

9.7.4. Accesarii sau divulgarii oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, CONTINUTULUI expediat prin orice mijloc de catre Royal Group   catre CLIENT atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al CONTINUTULUI.

 1. Limitare de responsabilitate

10.1. Royal Group   nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui CLIENT care utilizeaza SITEUL sau CONTINUTUL, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

10.2. In cazul in care un CLIENT considera ca un CONTINUT expediat prin orice mijloc de catre Royal Group   violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Royal Group   , conform detaliilor de contact, astfel incat aceasta din urma sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

10.3. Royal Group   nu garanteaza UTILIZATORULUI accesul la SITE sau la SERVICIU, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe SITE, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral CONTINUTUL, de a reproduce partial sau integral CONTINUTUL, de a copia, sau de a exploata orice CONTINUT in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice CONTINUT asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Royal Group   .

10.4. Royal Group   nu raspunde de CONTINUTUL, calitatea sau natura altor SITE-uri la care se ajunge prin legaturi din CONTINUT, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele SITE-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii acestora.

10.5. Royal Group   este exonerat de orice vina in cazul utilizarii SITEULUI si/sau al CONTINUTULUI transmis catre UTILIZATOR sau CLIENT, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul SITEULUI, e-mail-ului sau al unui angajat al Royal Group   , atunci cand aceasta utilizare a CONTINUTULUI poate sau produce pagube de orice natura UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de CONTINUT.

10.6. Royal Group   nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

10.6.1. SERVICIUL va fi potrivit cerintelor CLIENTULUI;

10.6.2. SERVICIUL va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;

Produsele/SERVICIILE obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul SERVICIULUI vor corespunde cerintelor sau asteptarilor CLIENTULUI.

10.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii SITEULUI nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre CLIENT si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul SITEULUI.

10.8. Materialele de promovare (incluzand dar nelimitandu-se la banner-ele de campanie), utilizate pentru prezentarea fiecarei campanii pe SITE si/sau pe pagina de Facebook a Companiei, au caracter exclusiv de promovare a brandurilor, fara ca utilizarea bannere-lor a fi interpretata ca fiind o obligatie asumata de Royal Group   de a detine efectiv in stoc pentru scopuri de comert, produsele ce apar sau pot sa apara in cadrul acestora. Astfel, numai produsele prezentate pe SITE, avand indicate pretul de vanzare si caracteristicile acestora servesc scopurilor comerciale ale Companiei fiind astfel disponibile pentru vanzare.

 1. Forta majora si cazul fortuit

11.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

11.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

11.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

11.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre acestea sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

11.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 11.3.

 1. Litigii

12.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc SITEULUI si/sau al oricarui CONTINUT trimis de catre Royal Group   UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cu prevederile “Termeni si Conditii”.

12.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre UTILIZATOR, sau CLIENT si Royal Group   se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

12.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre UTILIZATOR sau CLIENT si Royal Group   sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre un mediator autorizat agreat de ambele parti aflate in disputa, iar in cazul in care medierea nu rezolva/solutioneaza disputa, litigiul va fi deferit instantelor competente din Bucuresti, in conformitate cu legile romane in vigoare.

12.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

12.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 1. Dispozitii finale

13.1. Royal Group   isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale SITEULUI/structurii acestuia/SERVICIULUI precum si orice CONTINUT fara notificare prealabila a MEMBRULUI SAU CLIENTULUI.

13.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, Royal Group   nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe SITE din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul SITEULUI.

13.3. Royal Group   isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a SITE-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

CONTACTEAZĂ-NE

Cumpără casă în Cernica prin Royal Residence !

Cumpără duplex în Cernica prin Royal Residence  !

© Royal Group